Biografi

tilbage

Jeg er en årgang 46, det er den største årgang der er født i det nittende århundrede. Så jeg tilhører det grå guld. Uddannelse har jeg ingen af, men har prøvet lidt af hvert her i livet. Boet mange forskellige steder, som kan læses i mine erindringer.

 

Her er lidt om mine interesse. Jeg kan godt lide egns historie. Og grænselandet da de har haft deres problemer. Efter 1 verdenskrig, da de skulle stemme om at komme hjem til Danmark. Da startede Grænseforening, for at hjælpe mindretallet af dansker syd for grænsen. Der er foreninger over hele landet. Vi har også en på Thyholm.

Og så går jeg en del Fodslaw. Om sommeren er der træning en aften om ugen. Og om vinteren er det lørdag eftermiddag. Hvor der blive gået ca. 7 km. Men jeg er jævnlig ude at gå om søndagen. Da bliver det til omkring 20 til 30 km som. vi går. Så bruger vi det meste af søndagen. Først skal vi kører til de steder hvor marchere er. Derefter bruger vi en 4 til 5 timer på at gå turen,. så går det ellers hjemad igen. Jeg har været to gange i Østrig på ferie, for at gå i bjergene. En gang har jeg været i Tjekkiet, også for at gå i bjergene. Det har været gode ture. Begge lande er pæne hver for sig. Man kan godt se at Tjekkiet, er en østland. Der er stadigvæk præget af fattigdom. Det kunne ses på husene , der var ikke kostet på dem i mange år. Det var mest ude på landet de ser forsømte ud. Men det er meget billig at være i Tjekkiet.


Her er nogle af mine medaljer fra fodslaw.

Det er et billede som hænger under medaljerne. Det stammer fra da Thyholm vandreklub 20 års jubilæum. Det er ikke nemt at se da billede er meget uklar der. Det er flere år siden den vandreklub ophørte. Kristian Dalgård som stod for det døde. Da var der igen som fik det i gang igen. Nu går os fra Thyholm sammen med Sydthy fodslaw. Men der er ikke mange medlemmer, som kommer fra Thyholm.

 

Der er kommet flere medalje, siden den første billede.